Profil

Særlige ønsker til indpakningen?

ScanPackaging har siden 1. juli 2022 været en del af ABENA-koncernen. Det betyder, at ScanPackaging og ABENA sammen kan tilbyde en totalløsning til vores fødevarekunder – lige fra behovet for en maskine opstår. Vi hjælper med at udvælge den rette maskine til dit behov, og vi tilbyder også vores ekspertise i valget af den korrekte emballage til formålet. Ligeledes står vores teknikere klar, når din maskine skal serviceres.

2
1

Grundig kommunikation fra start

Vi har stor forståelse for, at vores kunders behov og ønsker kan variere, så vi tager altid en indledende snak med dig omkring netop dette. På den måde kan vi bedst muligt nå i mål med leveringen af en komplet og skræddersyet løsning. Vi spørger grundigt ind til dine forventninger til opgaven, så vi undgår misforståelse. Vi holder dig også gerne opdateret fra start til slut, hvis du ønsker det. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge gennem hele forløbet.

Høj kvalitet og god service

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Vi går aldrig fra en opgave, før den 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet. Vi overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det os, du skal kontakte.
Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af projektet.

(+45) 76 90 50 60
salg@scanpackaging.dk